en vanlig söndag....

Idag har jag jobbat, och jag som annars brukar tycka att det är rätt så jobbigt tyckte faktiskt att det var LITE kul idag :). Jobbade med två tjejer som jag börjat tycka om, Angelica och Sofia. Hoppas jag får jobba lite oftare med just dem!!!
På jobbet var det full rulle hela tiden och det fanns en massa rum som skulle röjas, men detta gick verkligen fort, skönt!

Jag har känt mig rätt så mycket trött, men nu har det blivit mycket bättre, skönt! Det är ju inte långt kvar tills jag börjar plugga igen... Känns lite konstigt att börja plugga på universitetet och jag hoppas att det ska gå bra!

Imorgon åker vi till huvudstaden. Ska träffa Viola och också kolla på Robbans fallskärmshoppning :)

Här kommer en bild från husvagnssemestern i Strömstad

image47

Syrran, hoppas dina magsmärtor försvinner snart och STORT grattis till sommarjobbet som blev ett jobb!


Kommentarer
syrran skriver

tackar för orden;) ja, jag hoppas också att det onda försvinner snart, freakar out snart. fattar inte vad det är som är fel:S älskar dig syrran!<3

2007-08-08 @ 20:39:53
URL: http://eelin.blogg.se
örebroaren skriver

tack örebroaren! ;) ses på lördag om du kan med oss?

2007-08-23 @ 16:48:27
URL: http://q86.blogg.se
Annie skriver

Men så vitt jag vet, så har du slutat jobba nu va? :) Skönt? Här är allt bara bra, skönt att vara tillbaka igen, även fast skolan nog kunde ha mjukstartat liiite ;) När börjar du läsa sen då? Inskrivningen är nästa vecka va?

2007-08-25 @ 11:18:35
URL: http://www.candy.blogg.se
Annnie skriver

Hej igen! :D Har precis sett er dokumentär om ungdomsvåldet i Örebro och jag kan inte säga annat än att bara berömma dig och de andra :D väldigt bra gjort :) Mycket lärorikt ; D Och jag går inte längre ensam i Örebro stad, i mörker :D Hoppas vi ses snart igen, saknar dig! :)

2007-08-27 @ 19:13:32
URL: http://www.candy.blogg.se
Emma M skriver

Hejhej! Jag försökte att hitta dig igår då det var inskrivning osv på Universitetet, men jag såg dig aldrig. Ska du gå på socionomprogrammet eller har du bytt? Hälsn. Emma!

2007-08-31 @ 13:30:23
URL: http://loveshaped.blogg.se
Emma M skriver

Hej! Jaha okej! Ikväll (1/9 lördag) är det en Tybblefest och vi samlas utanför kåren kl 18 för att sedan gå dit tillsammans alla som pluggar inom sobra-institutionen. Jag var på kåren igår och fick en fadder och träffade Emma löfgren och hade kul :) Hoppas du kommer ikväll om du vill lära känna klassen lite bättre, annars syns vi på måndag, kul att vi hamnade i samma klass. Kanske vi ska byta mobil nr? :) Ha de bra! KRAM!

2007-09-01 @ 12:54:36
URL: http://loveshaped.blogg.se
Emelia skriver

hej! hoppas att allt är bra med dig och att du fått en bra start på universitetet! du läser socionomprogrammet va? jag har en liten undran, jag har hört att du har praoat hos en kurator på bsk och jag är själv sugen på att göra likadant. men, vad fick du göra när du var där? fick du vara med under olika samtal? vore bra att veta! kram emelia

2007-09-06 @ 16:45:48
URL: http://melia.blogg.se
Askungen skriver

Jobbar du, på vilket fall?

2007-09-11 @ 17:28:27
URL: http://www.metrobloggen.se/askungen
Emelia skriver

hej! tack för ditt svar! det var ju inte så positivt. jag vet inte riktigt om jag vill praoa hos en kurator, men ska ha praktik snart och jag börjar få lite panik. :) jag kanske provar något annat, som målare till exempel. låter faktiskt lite lockande! men tack för du svarade! ha det bra, kram!

2007-09-12 @ 09:47:23
URL: http://melia.blogg.se
piggelin skriver

hej!
Hur går det i universitet nu? Känns det bra gå på Socinomprogrammet?:)
*nyfiken*
kram

2007-09-13 @ 20:08:00
URL: http://dansarengirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0