Min första lista på bloggen :)

4 FAVORITPROGRAM

- Desperate Housewives

- Prison Break

- Grey´s anatomy

- ?


4 SAKER JAG GJORDE IGÅR

- Följt med Theo till inskolningen

- Lekt med Theo

- Åt tacosrester, mums!!

- Myste lite


4 SAKER JAG SER FRAM EMOT

- Att få följa Theos uppväxt

- Studierna, faktiskt..... tror jag i alla fall :D

- En sak till ;)

Ännu en sak till ;)  

  

4 FAVORIT RESTAURANGER

Jag har inga speciella favoriter.

4 SAKER PÅ ÖNSKELISTAN

- Att alla i familjen får vara friska

- Att det går bra med studierna

- Skinande ren lägenhet ;)

- Massor med nya kläder och skor :)

Hejdå


Theo 1 år!

Igår fyllde vår Theo 1 år gammal, tänk vad fort tiden går!

Igår satt vi och kollade igenom gamla bilder på Theo, tänk vad liten han varit. Det är nästan ofattbart när man ser alla bilder på Theo då han var nyfödd.

Igår vaknade Theo lite tidigare än han brukar, för han skulle besöka sitt dagis, Villekulla för första gången. Det gick bra och vi fick träffa alla barn och dagisfröknar.
Efter dagisbesöket var pappa tvungen att åka och jobba så Theo fick följa med mamma hem och leka. Blev en lång vila under lunchen då han vaknade tidigare än normalt på morgonen.
På eftermiddagen kom hela familjen hit och vi firade Theo med tacos (som alla andra åt men inte han själv :) ), Theo fick istället äta lasagne :D. De här två var också med och uppvaktade lillen:  och

Lillen fick en massa presenter som mamma gillar. För det var ju hon som skrev önskelistan ;)
Från mamma och pappa fick Theo en stickad tröja från PO.P (vääääldigt fin) mamma likes!!, 2 lågärmade tröjor och en maraccas (hur stavar man?!)
Theo kommer även att posera lite av en fotograf tillsammans med mamma och pappa.

Av mormor, morfar och moster fick Theo en spårvagnsväska , en träspis som han lekt väldigt mycket med både igår och idag ,en Fjällräven ryggsäck , 3 leksaksbakelser och en polisbil i trä, samma som den han har i brandbil och som han tycker väldigt mycket om...

Efter alla presenter var det dags för tårta och givetvis fick lillen smaka på det också. Verkar älska tårta precis som far sin  pappa ska också få smaka min goda tårta!  det var riktigt gott det! jag fick tårta över hela mig så pappa fick bada mig.




Snart....... Theo: "Mamma, jag vill ha en moped!!!"

Vår framtida polismästare

Theo!



Redan kväll. Snart dags att sova igen. Fy vad tiden bara rusar iväg.

Imorgon blir vår framtida polismästare ett år gammal! Tänk att det var hela ett år sen han föddes. Inte kunde vi tro att vår lille Theo skulle komma ut redan då, men han var trots det mycket mycket mer än välkommen till oss!!!

Vad vi älskar vår snart nyblivne ettåring.....

Hej 2009!

Som vanligt så är det ett rejält tag sen jag skrev här sist. Så mycket har hunnit hända på sistone. Ska försöka summera händelserna litegrann.

Vi firade Theos första julafton hos farmor och farfar där kusinen L med familj också var med. Det var riktigt trevligt trots den magsjuka som till slut drabbade nästan oss alla. Alla vi 3 blev tyvärr sjuka precis efter att vi kommit hem till Örebro på juldagen och vi bodde då hemma hos mormor och morfar där vi skulle fira en sen julafton men så blev vi alla sjuka. Turligt nog så blev ingen av dem (mormor, morfar, moster eller vovvarna) sjuka. Tacka de där små vitpepparna!! :)
Vi återhämtade oss rätt snabbt iallafall och firade julafton igen hos mormor och morfar med ännu fler julklappar.

  Vad livet är härligt!!!

Nyåret välkomnades in i Romme med ett roligt gäng. Hann även med att åka lite snowblades. Jag och T turades om att åka respektive vara med Theo. Längtar tills Theo kan åka själv, men vill inte att han blir stor :)

Vi införskffade en ny kamera, Canon EOS 450D, vilken vi är supernöjda med. Vilka bilder jämfört med vår gamla kamera!!! Vi håller fortfarande på att lära känna vår nya kompis ;)

I och med Theos alla julklappar så har lillen fått ett eget rum. Han tycker om att leka där och verkar trivas. Mamma och pappa är också glada att de slipper ha så mycket leksaker i köket... Men har man småbarn så får man räkna med leksaker överallt... :)

Har fått ett vikariejobb på Tullängskolan och jobbat där i en vecka nu och trivs bra. Eleverna och personalen är trevliga. Efter en lång fundering så har jag dock bestämt mig för att börja plugga igen, och det känns riktigt bra just nu.. Men ni får väl fråga mig igen när det är tentatider och en massa plugg... :)

Theo börjar sin inskolning på tisdag då han dessutom fyller 1 år gammal!! Fy vad tiden går!! Vi tror dock att vi får vänta lite med inskolningen då Theo kommer att opereras nästa vecka. Han har haft bråck sen han var ca 3 månader men då har det inte varit så farligt sen någon vecka då det blivit större och dessutom rött omkring. Han har inte kunnat sova så jättemycket på 2 dagar, ca 2 timmar/natt. Han skrek inte så mycket så det var svårt att veta om han hade ont eller inte, barn skriker ju när de har ont. Han var bara tyst men sov inte, men vi förstod att något inte var som det ska och misstänkte bråcket direkt. Så det var bara att åka in till akuten för kontroll och kirurgen kunde konstatera att det var bråcket som spökade. Skönt att få bekräftelse!
Det var inget akut, som att bråcket är inklämt men det såg inte bra ut och han hade ont så kirurgen ville inte vänta med en operation utan få det gjort redan nästa vecka. Så på måndag kommer kirurgteamet att träffas och försöka få in en tid åt oss. Hoppas det kommer att gå bra!

   Lejon

Nu har vi fullt upp innan jag börjar plugga igen. Innan det ska det hinnas med kalas 3 gånger!!! :)

Hejdå!

RSS 2.0