Lääääängesen!!

Det var ett rejält tag sen jag skrev här sist. Har inte haft nån lust och vet inte om jag har nån lust att fortsätta nu heller.. Men vi får se.

Det är mycket som hänt under denna tid. Jag har läst klart min andra termin på universitetet och det gick bättre än jag hade trott. Inte för att jag trodde det skulle gå dåligt :)

Bu har vi tre sommarlov och njuter för fullt. Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Först var jag och T ute på stan och letade efter lite skatter ;) och sen fikade vi medans Theo var i lekparken med mormor och morfar.
På eftermiddagen cyklade vi tre till lekparken igen så att Theo fick leka och det var verkligen mysigt, fint väder och massor med folk ute. Känns verkligen sommar!

Vår midsommar var bra. Vi tog det lugnt. På förmiddagen var Theo hos mormor o morfar och leke så att jag och T fick vara själva en stund. Vi hämtade världens bästa runt tre tiden och åkte sen hem för att fixa lite midsommarmat. Efteråt kom S, T, S och A och vi gick ut till lekparken för att Theo ville gunga. Blev en fin men lugn midsommar, skönt!

Nu tittar vi på TV och ska snart äta jordbubbar.

Förresten, idag går vi in i vecka 17. Theo kommer alltså att bli storebror i början av december! Mysigt med en liten bebis igen! :) Man glömmer hur små de liven varit!

KRAM

RSS 2.0