Jag önskar er alla...

ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

2007 har varit ett bra år för min del, så jag hoppas på ett lika bra eller ett ännu bättre år!

Tiden går väldigt fort, är i vecka 31 nu, endast nio kvar!!!



Magen har börjat sjunka nedåt och det har blivit rätt tungt, men det är bara 61 dagar kvar!

Kramar

Bjuder på en bild......

Hade inte tänkt lägga upp några magbilder här alls men här kommer en bild som togs för lite mer än två veckor sen... Är i vecka 29+2 nu.

image51

Har varit dåligt med uppdatering från min sida, men det är så mycket annat just nu. Har grupparbete på tisdag och sen så börjar mitt "jullov", har dock en fältrapport som ska fixas under tiden, men vi är nog nästan klara på tisdag så jag hoppas det blir lungt..
Annars så blir det en del litteraturläsande under lovet inför tentan i januari, sen börjar min ledighet från och med den 18 januari då det gäller att vila lite innan bebisen kommer..Inte långt kvar nu och vi undrar vem det är som finns därinne, pojke eller flicka och hur han/hon ser ut osv.. Blir spännande..

Önskar er alla en trevlig 3:e advent!

Ett tag sen...

Jag skrev något här. Har haft en hel del att göra under den sista tiden.
Fick iallafall tillbaka hemtentan för ett tag sen och jag fixade den! Känns väldigt bra, nu har jag iaf klarat av 15 hp av socionomutbildningen och ytterligare 15 hp kommer i januari.

För övrigt så rullar allt på som vanligt och det känns bra att det snart är "lov". Jag har två föreläsningar kvar nästa vecka och därefter är det endast grupparbeten kvar, men det är roligare och vi får ju bestämma tiderna själva.
Vi har dessutom hunnit julpynta härhemma, till och med julgranen står härframme. Lite för tidigt men julen är ju alltför kort för att vänta med att klä granen!

Jag mår också rätt så bra. Det är bara ryggen som spökar och alla toalettbesök men annars så är allt bara fint. Är rätt så trött ibland också... Bebisen i magen sparkar varje dag och jag känner hur den rör sig därinne, helt fantastiskt. Förut så slutade den sparka så fort någon lade sin hand på magen men nu börjar den nästan sparka så fort någon lägger sin hand på magen. Tror den tycker om beröring!!!

Jag har också börjat träna gravidjympa. Tyckte att det var lite löjligt förut men det är verkligen roligt! Och det är inte tantjympa det heller!!!

På fredag åker vi till Ullared och sen på söndag ska vi till Göteborg. Ska bli skönt att få komma ut lite.

Måste iväg på middag nu......

RSS 2.0