Världens bästa



Världens bästa Theo!




Jag tänker ofta tanken, tänk den där lilla söta varelsen är MIN son! T's också givetvis ;) så mycket glädje man kan få av en så liten människa!
Vad tacksamma vi är att vi fått den där lilla människan! Och snart väntar en till.... Barn är bland det bästa som finns!

Imorgon går vi förresten in i vecka 23. Går mycket fortare denna gång!

KRAM

Blandat...

Igår blev vår Theo ett och ett halvt år! Ofattbart vad tiden går! Man vill både att han ska fortsätta vara en liten bebis men samtidigt så blir det också roligare ju äldre han blir. Och vi får ändå en liten bebis snart så det räcker med en halvstor kille och en liten bebis.

Förra veckan var vi på ultraljud och det var riktigt spännande. Lika spännande som första gången med Theo fast nu visste vi lite mer hur det skulle gå till och så. Direkt såg vi en liten bebis och det var bara EN, puh! Jag har ju massssssor med tvillingar i släkten, och bokstavligt talat M A S S S S S O R. Lycka till syrran sen när det blir din tur! :p fast det är säkert skoj med tvillingar också. Men för vår del räcker det med en bebis åt gången :)
Som sagt så var det en bebis därinne som verkade vara större och bebisen såg vi tydligare jämfört med Theo. Vi kunde räkna fem fingrar och fem tår. Ögonen, näsan, ja typ allt såg man så tydligt. Säkert bättre kvalitet  nu än för ca 2 år sen. Men barnmorskan sa också att det var lite svårare att se Theo än det annars skulle varit pga sättet han låg i magen..
Med bebisen såg allt bra ut och den rörde på sig. Jag tycker dock att bebisen är lugnare än Theo som sparkade och rörde på sig mer. Men det kanske kommer mer senare. Jag blev lite sugen på att ta reda på könet, men samtidigt inte. Frågade barnmorskan och hon tog sig en titt och sa att hon visste vad det var. Dock var hon inte 100 procent säker.

Vi blev dessutom bakåtflyttad en vecka från den 6 december till den 29 november. Så nu är vi i vecka 21. Jag mår bra. Lite trött och ont i ryggen men annars så är det bra. Och ja det var svårt att dölja magen då den syntes tidigt. Fick frågor men nekade och sa att det nog var lite kvar från förra graviditeten ;) vi ville ju inte gå ut med det så tidigt.

I lördags kom vi hem från Göteborg. Jag och T var där i 3 dagar då Theo var hos mormor och morfar. Vi längtade efter honom men det gick bra!
Vi hann besöka en hel del i Götet och hade det rikitgt trevligt. Innan Götet var vi i Stockholm hos Theos farmor och farfar, vilket var lika trevligt :).

Idag började jag jobba och det känns ok. Självklart är det alltid bäst att vara hemma med familjen, men ska nog vara roligt att göra lite annat också.

Förra veckan fick jag dessutom veta att min senaste tenta blev godkänd, härligt! Jag hade innan drömt om att den blev underkänd. Mamma hade dessutom drömt likadant.. Tack och lov att den blev godkänd trots drömmarna :)

Tänkte lägga in några bilder men hittar inte minneskortet, så det får bli en annan gång!

KRAM

RSS 2.0