nogg....

har gått o skaffat nogg som alla de andra ;)
checka gärna in där!

http://nogg.se/jenny86


PUSSSSS 


my family

82829-15

måste bara sätta in en bild på den bästa familjen man kan ha!!
saknas på bilden: vovvarna ida o sox!


några bilder

jag syrran vovvarna

jag o syrran

82829-14

82829-13

Gotland sommaren 2006


måndag....

ja nu så var det måndag igen.. hade sovmorgon imorse och det var ju bra för vi var uppe sent igår kväll o kollade in pirates 2.

blir lite tjatigt om lägenheten här men jag är såå ivrig att jag bara måste berätta lite:
under helgen har det nästan bara varit renovering.. thomas o pappa började redan på torsdagen med att riva bort allt gammal golv.
på fredagen så började de riva väggarna och sen under helgen så har de spacklat och slipit väggarna. börjat tapetsera i köket också och det blev väldigt fint!

längtar tills vi bor där på riktigt!!
om det hinner bli klart så flyttrar vi in till helgen. ser verkligen fram emot det!!!
under veckan så ska thomas o pappa dit och fortsätta med tapetseringen.

fondtapeten till sovrummet blev verkligen bra! jag hittade den här på någon annans blogg och blev kär.. den är i rosa färg och det var lite svårt att övertala thomas att ha rosa i sovrummet. lyckades dock till slut! :)
ingvarssons kom med dem i fredags, vi hade beställt de från stockholm för det fanns inga likadana här i örebro. o jag är verkligen kär i dem! kommer att bli fint i sovrummet sen!

ska nog lägga in lite bilder från renoveringen sen. ja, vi får se!

har hunnit gå på stan i lördags en timme. hann inte så mycket men hittade en snygg jacka. vill verkligen ha den. har inte köpt den än. fanns inte i min storlek men de kanske beställer hem fler? jackan kostar lite för mycket oxå men hur ofta köper jag en jacka egentligen? tror jag ska köpa den nästa helg :)

nej nu så måste jag fixa läxan - läsa lite naturkunskap.

god natt folk!

?????

VAR ÄR NI????????????????

nyckeln till lägenheten

jaaa, nu så har man fått nyckeln till lägenheten. älsklingen o pappsen är redan där o håller på just nu.. blir en del som ska fixas innan vi flyttar in. så vi flyttar inte in nu i helgen... längtar efter att få flytta in där för det börjar bli tomt här hemma just nu och jag känner mig inte riktigt hemma här i rosta längre.. det beror nog på att jag vet att vi kommer att trivas mycket bättre i norr, även om vi verkligen trivdes här..

vi har nu fått alla tapeter och jag hoppas att det blir bra.. det blir det säkert..
mamma o syrran kommer snart o hämtar mig. sen ska vi beställa lite mat o åka till norr där älsklingen, pappsen o vovvarna väntar på oss....

ja, jag o S rockade i måndags då vi försökte paddla igenom en MINIfors som var helt omöjlig. det tog oss 4 gånger innan vi lyckades komma igenom.  jag bara satt där framme o försökte paddla som fan men det gick inte. o så garvade jag som fan o det tär ju på krafterna.. var inte så smart det.... men annars så hade jag det kul under paddlingen.. tack S! :)

skolan rullar på.. har en hel del att göra just nu.. det är inte för jävligt än men det börjar kännas lite nu.. men det hjälper att tänka att det bara är ETT år kvar nu!!!

SYRRAN: Du är bäst! den bästa systern man kan ha!


ska gå o fixa lite nu.. blir snart hämtad..

septembervädret är bäst!!!!

RSS 2.0