jobb och återigen jobb....

det var ett rejält tag sen man uppdaterade härinne. det har varit en hel del jobb för min del. jobbar för fullt men är ledig några dagar därimellan också......

det har hänt en massa saker kring mig, eller rättare sagt oss, just nu, och då pratar jag om positiva saker. :) jag tar och berättar lite mer senare när jag känner för det...

jag har också hunnit med en husvagnstripp med hela familjen och älsklingen i västkusten. vi har bland annat varit i göteborg, nånstans mellan trollhättan och lilla edet, karlstad, strömstad och en massa andra ställen som vi åkt och stannat i några timmar.
vi spelade poker varje kväll, och vem var mästaren?! inte så svårt att räkna ut.... :D
det var mysigt och jag åker gärna ut med husvagn igen nästa år!!!

har hunnit läsa flera böcker, och då nästan bara deckare - de är bäst! har läst alla camilla läckbergs böcker och rekommenderar dem varmt!

nu ska vi snart fixa middag och senare kolla på babel. vi hann bara se en timme av filmen förut innan texten försvann, men måste se hela filmen då den verkar vara bra!!!

imorgon är det jobb igen, på torsdag också och sen åker vi ut med några vänner till deras sommarstuga. ska bli riktigt härligt!

RSS 2.0