Jag är lycklig ;)

lyckades få med mig Thomas! Så nu har jag beställt sängen. Ville redan ha en sån till Theo! Nu äntligen får jag en sån, eller bebisen får den! Så jättefin och helt i min smak!

                                                          Visst är den helt gudomlig???



Den fungerar som spjälsäng först och växer sen med barnet ända upp till 7 år ungefär. Kostar lite, men tur man har snälla föräldrar också ;)

 

Lycklig! :) tänk vad lycklig man kan bli av en sån "liten" sak :)


en månad kvar....

31 dagar kvar tills du tittar ut.. inte alls långt kvar..!
skönt att bebisen bestämt sig för att stanna kvar längre än Theo fast det ibland känns som om jag vill att den ska ut redan nu så jag slipper ha ont i ryggen, revbenen och den där isande känslan därnere samt att jag inte orkar gå så mycket och inte kan köra bil heller.... men det är nog värt det när vi får se dig den dag du bestämmer dig för att komma ut..

inte trodde jag att bebisen skulle stanna kvar så länge. men när vi var till mvc förra veckan så sa hon att hon kände spänningar och att det var väldigt trångt därinne och sa att jag inte behöver ringa om bebisen hinner komma ut innan nästa besök.. hmm tänkte jag och frågade då: tror du den kommer ut snart?
min väldigt snälla mvc-dam sa att hon tycker vi ska vara beredda på att den kommer ut snart, men samtidigt inte sitta och vänta ifall den bestämmer sig för att stanna kvar tills den 29 november.. :)

nu är det iallafall dags att fixa härhemma. vi har inte fixat spjälsäng och en massa andra grejer än trots att vi innan tänkt att det nog är bäst om vi börjar lite tidigt ifall den kommer ut tidigt. jag har hittat en spjälsäng som även fungerar som en växasäng och VILL VILL VILL ha, måste bara få med mig Thomas på det här!! :)

vi har iallafall hunnit tvätta Theos gamla bebiskläder samt de nya vi köpt. så små, kan bebisar verkligen vara så där små?? tyckte också att Theos kusin Noel var riktigt liten då jag såg nonom sist men han var då hela 10 cm längre än vad Theo var när han föddes :)

Längtar....


Väldigt virrig....

Är jag just nu så det är vääääldigt skönt att hemtentan är klar! Blev klar idag på förmiddagen. Den ska in imorgon och jag hoppas det går bra så jag slipper den sen och kan njuta av lite ledigt. Bara 3 veckor kvar och jag längtar tills jag får lite ledigt så vi kan fixa lite här hemma.

Apropå att vara virrig.. Så skrev jag förra veckan att vi var i exakt v. 33+3.. Fattar inte hur jag tänkte för idag är vi i v 34 (33+2). =) och om det varit Theo hade han alltså kommit ut i natt :)

Letar efter en filt till bebisen. Vill ha neutrala färger och alltså inte rosa/blå.. Men var kan man hitta sådana?? Har spanat runt lite men inte hittat nån vi gillar..

Vi har också välkomnat hösten lite. Tycker att det är lite mysigt nu när det är mörkt på kvällarna och kyligt ute, bara inte det regnar. Men samtidigt så har det blivit svårare att stiga upp om mornarna nu. Så det ska bli skönt om 3 veckor! Blir ändå inte sovmorgon på riktigt för Theo ska ändå lämnas på dagis.. Men efteråt så kan man vila :)

Höstkramar

                                 Det ÄR mysigt! 

                                              Vår stjärna!


v.34 (33+3)

Idag är vi exakt i vecka 33+3, exakt den dagen Theo kom ut!
Nu tänker man istället, ingen bebis ännu, i natt kom det ingen, vilket Theo gjorde för 21 månader sen... Men bebisen får gärna stanna kvar några veckor till. Gärna flera veckor. Jag vill hinna bli klar med kursen som avslutas den 4 november. Orkar inte så jättemycket, men vill bli klar och SKA bli klar!

Idag var vi till MVC och allt såg bra ut. Magen är dock mindre än den var med Theo, SF-måttet alltså, men vi tycker faktiskt att den ser större ut :) men tydligen inte... Liten bebis kanske??

Nu håller jag dessutom på  med en hemtenta. Den svåraste nånsin!! Kämpade rätt så länge idag utan att komma så långt.. Ska räkna lite och jag har tydligen inte fattat hur man gör.. Sen är det en massa konstiga frågor som absolut inte känns bekanta alls.... Men imorgon är en ny dag, peppa peppa peppa!!!

Nu ska jag gå o be om att få lite massage och sen lite Greys innan sängen!

God natt!

RSS 2.0