Theo har blivit stor!



Theo några timmar gammal




Theo 25 augusti 2008



Shit vad stor vår lille blivit!!!


På bättringsvägen

Nu är vi alla i familjen på bättringsvägen. Det började med att jag förra onsdagen, samma dag som vi skulle till Stockholm, började känna mig allmänt dålig. Thomas började bli förkyld och få ont i halsen nästan samtidigt som jag fick feber. Vi hoppades att Theo skulle klara sig men till sist blev han också förkyld samt fick lite feber. Så blev hela familjen sjuka, men vi alla är på bättringsvägen nu!

  

Förra onsdagen åkte vi till Stockholm för att hälsa på Theos farmor och farfar. Vi hann även träffa kusin Lovisa, faster Jenny och farbror Magnus. På fredagen åkte vi till Livgardet för att se hur farbror Robert har det i lumpen.

  
Vi var tillbaka till Örebro på fredagen och har bara tagit det lugnt hemma. På lördagen åt vi middag hos mormor, moster och vovvarna. Morfar var då i Lettland på EM i orientering.

  

På söndagen fick Svampen ett besök av oss 3. Vi bor nästan granne med Svampen, (det är en bit att gå), men har aldrig tidigare besökt Svampen under den tid som vi bott här i Norr. Nu fick Svampen i alla fall ett besök av oss 3. Utsikten däruppe var riktigt fint och vi kunde även se vårt lilla hem där uppe!



  

Theo börjar bli riktigt stor, han kan nu sitta helt själv! Vår stora kille! Han har även börjat testa lite mat och gillar inte det så värst mycket, men gröt tycker han är gott!

  

Vi ser fram emot nästa torsdag då vi kommer att testa babysim första gången med Theo. En perfekt doppresent från mina kompisar!




JA, min pappa rockar!!!  



Natti natti

Mina pojkar







Hemma från Öland



Vi tre sitter och njuter av den vackra solnedgången



Nu väntar vi besök av storfrämmande så skriver mer när tillf'älle ges.

Take care!

RSS 2.0