Det närmar sig...



Vem är du därinne?


I söndags gick vi in i vecka 32 och nu är det inte så långt kvar. Vi undrar vem det är därinne, hur ser han/hon ut?
Theo pekar på magen och säger bebis, fast han förstår nog inte på riktigt. Ska bli spännande att se hur han blir som storebror.

Vår Theo har förresten blivit stor. Han berättar saker som han ibland hittar på, som att han såg katten där bakom, att katten sover och att vi måste vara tysta :)


Theo har dessutom fått en kusin till, lille Noel i Stokholm :)


SILVER!!!

till Alexandra på 100 m fjäril! Härligt!

Har suttit framför datorn och pluggat vetenskaplig metod med alla dess variabler och så samtidigt som jag hållit på och uppdaterat resultatlistan, och silver blev det!!! GRATTIS!

Nu har vi kommit igång med allt igen, jobb, skola och dagis och det rullar på. Lite ovant nu i början men snart har vi nog kommit in i rutinerna. Läser just nu kursen vetenskaplig metod och utvärdering och kursen är riktigt rörig. Får hoppas att allt klarnar innan tenta och så.. :)

Nu går vi dessutom in i vecka 29 (28+1) och det är inte så jättemånga dagar kvar nu till vår lilla krabat tittar ut.. För flera veckor sen var vi till specialistmödravården för att ta prover eftersom Theo kom ut tidigt. Det finns en sorts bakterier som påverkar tidig förlossning och provresultaten visade att jag tydligen har dessa bakterier så nu jag fått antibiotika som ska hjälpa, hoppas jag!
Bebisen skulle vara lika mycket välkommen om den kom ut tidigt men det skulle underlätta väldigt mycket om den kom kring beräknad tid, så att jag hinner avsluta denna delkurs, vi hinna förbereda och det skulle inte vara lika lätt att behöva vara på neonatalavdelningen nu när vi Theo också. Snart eller redan nu är det säkert besöksförbud där också pga svininfluensa...

Ska försöka plugga lite till innan jag hämtar sötnosen på dagis!

RSS 2.0