Lillen

image62

Varje dag förundras vi över hur söt vår lille är!!!

1 månad gammal

Idag blir Theo en månad gammal. Tänk att det var en månad sen han föddes... Tiden går sååå fort fast det ibland känns som om Theo funnits hos oss hela tiden..

I måndags var vi ute på en lååång promenad i det fina bilden och lyckades ta flera fina bilder......och här kommer en bild på min lilla fina familj...

82829-61

Imorgon ska vi till BVC för att mäta, vägas och kolla så att allt är bra med vår lille. När vi åkte hem från sjukhuset vägde han 2300 gram och i fredags vägde han 2540 gram. Det märks att han börjar bli lite mer knubbig nu, han var ju såå smal när han föddes..

Nu ska vi titta lite på teve...

Hemma....

Nu så har vi 3 varit hemma ett tag. Vi fick först komma och bo med Theo på sjukhuset för att kunna amma honom hela tiden och på samma gång minska sonden. Om jag minns rätt så stannade vi där i 5 dagar innan det var dags att åka hem på permission i 2 dagar. Det kändes fantastiskt att få ta med honom hem samtidigt som vi var lite oroliga. I sjukhuset fanns det läkare, sköterskor och barnmorskor överallt och det var bara att gå till dem om det var något. Här hemma fick vi klara oss själva men det gick jättebra. Efter permissionen åkte vi tillbaka till sjukhuset för att väga Theo och han hade gått upp i vikt och läkarundersökningen gick bra, vilket innebar att vi blev utskrivna till vår glädje. Inte trodde vi att det skulle gå så fort - vi hade räknat med att det kunde ta upp till 6-7 veckor men vår lillgrabb är en liten kämpe som verkligen ville få komma hem.

Nu har vi varit hemma ett tag och bara tagit det lugnt och försökt komma in i rutinerna. Theo vill nästan bara äta hela tiden och det blir en hel del vaknande på nätterna men känns som om man börjar vänja sig lite nu.

Vi får dock inte ta med Theo ut och träffa andra människor pga RS-viruset som härjar just nu och då han är liten och inte har ett färdigutvecklat immunförsvar så "isolerar" vi oss här hemma. Vi får gå ut med honom med barnvagnen och träffa de närmaste i familjen men då får de absolut inte vara förkylda eller sjuka heller.... Imorgon går han in i vecka 37 och nu är det inte långt kvar tills han beräknades komma ut...

 Theo några timmar gammal


  Vår lille har verkligen blivit stor! Snart 4 veckor gammal...


Några har frågat varför han kom ut tidigt. Det kan finnas olika orsaker till för tidig förlossning men i mitt fall så vet man inte varför det blev så, Theo hade visst bara bråttom ut! :)

TACK för alla gratulationer till vår Theo!

RSS 2.0