Gott Nytt År

önskar jag er alla!

vi har nyss ätit klart, blev hämtmat, kinamat och det smakade utmärkt.
ska fixa oss lite nu sen åka och fira nyår!

jag ser fram emot ett bra år och 2007 ser ut att bli ett bra år! :)

skriver lite mer om min jul senare.

KRAM

julspel

nu är det äntligen jullov!

julspelet gick bra idag. försökte ladda upp bilden på oss alla här men det gick inte. får försöka senare.

vad gör ni i jul?

själv ska jag hem till mina föräldrar idag och bara ta det lugnt. har inte köpt julklappar ännu... får ta o göra det imorgon. orkar inte idag! :)

Julkramar!


lite matte o greys

vi har nu klätt julgranen... julgranen har stått framme sen i söndags men vi hade inte tillräckligt med grejer för att klä julgranen men nu är den helt påklädd..
det råder maximal julstämning i lägenheten nu!

ska gå o räkna lite- blev ju inte så mycket igår då jag somnade.. :/ har lite godis härframme så det borde hålla mig vaken..

efter matten ska jag se på greys o därefter bär det raka vägen till sängen! behöver verkligen sömn!

julkramar!

seeeegt

så har min dag varit!
jag kände mig verkligen seg idag. inte ofta jag känner så..
jag ville bara krypa in i sängen o bara sova bort hela dagen. vad är det för meningen att vara uppe då allt bara känns så segt?!

har bara sysslat med vårt julspel i skolan och jag tror att det kommer att gå bra! jag skrattar iallafall åt en del scener! :)

idag var det jag som fixade middagen! blev riktigt lyckad.. vi har vovvarna hos oss nu o det är alltid lika kul med glatt sällskap!!
efter middagen försökte jag räkna lite, men jag höll på att somna så det var ingen idé att fortsätta räkna. gick istället o lade mig en stund, en halv timma blev det, med ida. hade satt på väckarklockan och när den vibrerade så blev ida lycklig. hon kröp sig fram till mig o betedde sig som om jag nyss kommit hem..

efteråt kände jag mig inte lika mycket seg. tog med vovvarna ut i kylan och jag kände mig riktigt pigg. vi var ute en ganska lång tid och efteråt så kände jag mig riktigt pigg - en verkligen skön känsla!
det är det bästa med hundar. de gör oss pigga av all motion! :)

ska bestämt lägga mig tidigt ikväll. har haft fullt upp förra veckan och detta har lett till alltför lite sömn. börjar bli lite sliten nu.

Lovet börjar närma sig nu oxå! :)



Jag o Ida

Jag o Ida

Tycker om den bilden.....

snart fikadax

jag, syrran o ida

hittade en fin bild på mig, syrran o vovven ida. tycker verkligen om den bilden. bilden togs för ett par år sedan då thomas hade sin lägenhet i stan.

försökte nyss fixa hemprovet i religion. måste fixa klar den innan engelsmännen kommer. jag ska ta hand om dem och hinner då inte fixa hemprovet så nu försöker jag få det klart så snart som möjligt.
försökte nyss med en fråga men gav upp..

för lite sömn under helgen så idag ska jag sova tidigt!

ska nu gå o fika lite. pepparkakor med gorgonzola. smaskens!

god natt!

RSS 2.0