snart läggdax.................

ja nu så är det snart läggdax, börjar verkligen bli trött. blev inte så mycket sömn inatt...

i fredags var jag, mamma o syrran till Marieberg och den nyöppnade affären nära Silvan.
Efter Marieberg simundervisade jag mellan 16-17 på Gusse. Känns roligt att komma igen med simundervisningarna igen för det är så kul att se barnen utvecklas, speciellt på tävlingarna. Men å andra sidan så kan det vara lite stressande ibland, men som tur är så är det mer roligt än stressigt :)
Jag fick även veta att två ska bli mammor snart... roligt för dem!!

Igår var jag och syrran på stan. Vi hade inte all tid i världen så det blev lite stressigt. Hittade iallafall regnkläder som jag hoppas är bättre än mina gamla. Jag cyklar ju alltid till skolan och Gusse så det kan vara bra med bra regnkläder.  med de gamla kändes det som att inte ha regnkläder alls!! o förresten så köpte jag regnkläderna i barnstorlek, det blev 300 spänn billigare än om jag köpt exakt likadana i vuxenstorlek... ibland är det en STOR fördel med att vara liten.... :)
efter stan var vi hos grannen på 50 årsfest. god mat o fika!
på kvällen kollade jag, syrran o ellinor på den nya wallander-filmen o den var verkligen bra. de senaste filmerna har varit lite sisådär....

idag har jag bara tagit det lugnt. vi beställde hem kinamat. det var ett tag sen så jag njöt verkligen. kyckling med cashewnötter o grönsaker var o är bäst!!

nej, nu ska jag gå o lägga mig...

god natt, dröm sött och vakna blött!


FREDAG!!!

är helt slut och magen kurrar.....
nu är första skolveckan avklarad.. och det känns som om man inte haft sommarlov. jag brukar annars känna mig utvilad, och trots att jag vilat mig under sommaren så känner jag mig inte utvilad på något sätt..

syrran kom precis med after-eight så mumsar i mig det nu.. o hon sa att de där röda skorna återigen finns på Wedins! imorgon ska jag fan köpa dem. jag letade under halva sommaren men hittade inga i min storlek och sen så fanns det inga kvar alls och jag hoppas verkligen att de inte tagit slut än för jag VILL verkligen ha dessa skor!!!

förresten så har syrran lagt upp några bilder från Mallorca.. det e bara att gå in på eelin.bilddagboken.se o checka in bilderna..

har simundervisat idag, andra gången efter sommarlovet och jag har verkligen saknat barnen och att åka till Gusse..

jag har hittat tapeter som jag vill ha till sovrummet!! men jag är inte så säker på att T gillar dem. nej, det tror jag verkligen inte... men jag funderar på att föreslå en kompromiss, jag väljer till sovrummet så får han välja till vardagsrummet.. hoppas han går med på det!! nu är det inte så långt kvar tills vi flyttar och vi har inte packat så värst mycket, men en hel del har vi gjort ändå. börjar längta efter flytten, känns lite tråkigt att vara hemma i lägenheten eftersom det känns tomt - inga tavlor på väggarna och många grejer har vi packat ner...

nu ska jag gå o njuta av min helg!!
magen kurrar..................

nu så var sommarlovet slut......

ja nu så  var sommarlovet slut. idag började jag skolan igen efter ett skönt sommarlov. och precis som adina sa så kommer detta sommarlov att vara en av de bästa någonsin..

jag har hunnit  med så mycket under sommaren som bland annat:
Jobbat på TUFF-läger
Varit i Grekland, EM i simning
Fyllt 20 år
Varit i Gotland
Simlägret i Öland
Mallorca

Jag och syrran kom hem från Mallorca i lördags och jag kan säga att vi hade det toppen. Vi bodde i Cala d'Or. Vi badade en hel del, besökte marknaden i Santanyi där vi köpte pärlörhängen, våra identiskt likadana skor (storleken är dock inte identiskt lika). Vi köpte även plånböcker som syrran lyckats pruta.
Det fanns ofantligt många restauranger där vilket gjorde det svårt att välja var vi skulle äta. Paellan var den godaste maträtten vi åt där och bifftacosen den sämsta, fy eller hur syrran?!

På stranden fanns det en vrålande gubbe som vandrade omkring och sålde vattenmeloner, ananas och kokos. Vi köpte kokos en gång och den var sååå god! smakar inte som kokosen i chokladen Bounty, den är mycket godare än så!!

syrran o jag i Mallorca               82829-9


orkar inte blogga mer just nu och jag ska snart ut med vovvarna...
du syrran får skriva o berätta mer om Mallorca! ;)

hejdå sommarlovet!







irriterad....

jag bloggade för några dagar sen och jag skrev en hel del men så försvann texten bara. därefter sket jag i att blogga igen.

är LYCKLIG över Carros guld i EM! den tjejen är verkligen speciell.. en helt vanlig tjej från vårt lilla sverige men ändå så speciell....

har idag varit på stan och växlat pengar till resan. jag o syrran drar till sthlm på fredag. älsklingen kör oss sen till arlanda. vi flyger 07.30. ska bli härligt och mysigt med syrran...
läste idag om brännmaneter som invaderat medelhavet. hoppas vi slipper råkas på några maneter.....

det doftar mat här.. blir potatis med lax - himla gott..

har kollat lite mer på tapeter.. köket är klart, har hittat tapeter till sovrummet o hallen också men vi får se... det är väldigt svårt att bestämma sig.. jag som har belutsångest, men denna gången verkar det gå rätt bra ändå..

imorgon ska jag hem och packa - till mallorca och till flytten.. tur att familjen hjälper till med packningen..

nej nu ska jag gå o äta..

min syrra är bäst i hela världen (hon ville att jag skulle skriva det, men det e i och för sig sant :) )

sanar dig min älskling!

vink


RSS 2.0