Tiden går!!!!

Ja, tiden går verkligen i sin egen fart att man inte hinner med!!! Vår Theo har snart hunnit bli hela fem månader gammal!!! Ibland känns det som om det var igår han föddes!

Denna vecka har vi hunnit med mycket: varit på teckenspråksshow, läkarbesök, träffa prästen inför dopet, varit på årsmöte, handlat en massa nödvändiga grejer, fikat och varit hundvakt.

Förra veckan var vi även till BVC och vår gullunge är nu sju kilo tung, inte konstigt att man blir trött i armen efter att ha burit på honom ett tag :) detta är recepten för vältrimmade armar ;) Fick frågan igen (!) om vi ger lillen någonting annat att äta än bara ammar, men nepp!! Trots att han är född nästan 7 veckor för tidigt så följer han kurvan, när det gäller vikten så ligger han till och med över det normala strecket!! Vår knubbis!

82829-79
Vår charmtroll!

Ska varva ner lite nu.

KRAM


Ny design!!!

Först och främst vill jag tacka Jessie för att hon fixade denna fiiina våriga design till mig!! Tusen tack!

Vi har hunnit göra mycket sista tiden. Vi (jag och Theo) har gått på babycafé och träffat andra söta bebisar och mammor.. Kul att få se andra bebisar också, de är mellan 0-1 år gammal och det är otroligt hur mycket utvecklingen skiljer dem åt!! Bebisar utvecklas så otroligt fort!!

Theo har vaccinerats för några veckor sen och efter det blev han sjuk, fick feber vilket inte var särskilt trevligt för oss alla, men det var mest synd om lillen!!! Han mår mycket bättre nu men är lite förkyld och har varit gnällig i ett par dagar men idag så fick vi se hans underbara leende flera gånger!!

Vi har varit i Stockholm nu i helgen och hälsat på farmor och farfar och även hunnit se faster Jenny, Magnus och kusin Lovisas fiiina radhus!

Veckan innan var jag och Theo i Falkenberg på träningsläger. Moster Elin följde med som "barnvakt" och då tog Theo sitt första dopp i en barnbassäng vilket han gillade en stund, men sen tyckte han det var lite kallt... :)

Mamma och Theo

image75

Pappa och Theo är trötta!!

image76

Vår glada pojke!!!

image77

Vi njuter för fullt!!

RSS 2.0