Inget bloggande....

Inget bloggande på två veckor nu. Drar imorgon till Stockholm för att jobba på TUFF-lägret.
Kommer hem nästa fredag den 16 och då ska vi fira min födelsedag i förskott. Sen på lördagen den 17 sticker man till Grekland och är där tills den 25 juni.

Fy, fyller 20 om 10 dagarOfattbart!

Känner mig inte gammal iallafall. Skönt! :)

Nehej, ska nu gå och fixa det sista. Håller på med packningen just nu.

Ida o SoxJag o Ida
1. Ida och Sox
2. Jag och Ida testar agility                                           


                                                                                               
Pussar


Stockholm maraton

Idag på morgonen var det en hel del moln men vid ett-tiden så började himlen klarna upp och nu är det varmt och skönt ute.
Har varit ute i solen en stund och läst boken "Inte enklare än så" av Kajsa Ingemarsson, en bra bok som är skön att läsa...

Klockan två idag började Stockholms maraton. Såg när den första kvinnan kom i mål, på TV alltså, och det tog henne runt två timmar och fyrtio minuter cirka, minns inte tiden exaxt. :)
Jag drömmer om att få springa ett maraton, jag har alltid velat springa ett maraton men då måste jag träna enormt mycket. Det gäller att springa långa turer och det skulle jag säkert klara av men om jag har motivation vet jag inte riktigt. Det gäller att hitta motivationen och att fixa ett träningsschema också.
Sprang förra året Lidingöloppet, 15 km rundan, och det var kul men jobbigt på samma gång. Jag hade inte tränat mycket innan och det var ju inte så bra det. Det skulle ha känts mycket bättre om jag hade tränat en del och även sprungit långa turer innan.

Men, nu sitter jag här och är riktigt sugen på att köra ett maratonlopp. Funderar allvarligt på om jag ska börja träna inför ett lopp nu.... Hmmmmmm..
Låter väldigt frestande men det kommer att bli jobbigt och om jag ens kommer att genomföra alla träningar som behövs vet jag inte...

Paula Radcliffe - världsrekordhållare i maraton Paula Radcliffe - kvinnlig världsrekordhållare i maraton

Vill verkligen springa ett maraton!

Pussar

Mitt alvnamn

Har ätit middag - grillat kött med klyftpotatis för en stund sen. Är just nu i Sthlm hos Thomas föräldrar och vi ska snart fika...

Satt nyss framför datorn och råkade hitta en sida där man kan ta reda på sitt alvnamn. Jag heter Enelya of Nargothrond på alvspråk och Pearl Hornblower of Waymoot på hobbspråk.
Tänk om jag hette så!
Skulle vara lite häftigt men jag är nöjd med mitt namn, det kunde inte ha blivit bättre.

Varmt och soligt idag - nu kanske sommaren äntligen är på väg. *hoppas*

Jag och Thomas har varit i Farsta idag och gått runt och kollat i köpcentret. Hittade inget speciellt. Var inte så köpsugen. Vi köpte iallafall ljus från Lagerhaus. Måste börja tända mer ljus hemma i lägenheten - mysigt

Imorgon har vi inget speciellt inplanerat men jag hoppas att det blir lika bra väder imorgon så att vi kanske kan vara ute i solen och hitta på något.

Känns väldigt konstigt just nu. Har inget som jag måste göra klart, skolarbeten alltså. Mitt sommarlov börjar den åttonde men det känns som om man har lov nu. På måndag är vi lediga men då är det Krampen, på tisdagen är vi också lediga och sen på onsdagen så ska vi bara städa i skolan och sen kommer ju torsdagen då vårt sommarlov börjar! Härligt!
S3K -
bara ett år kvar tills studenten!!!!!! *längtar*

Mitt sommarlov ser ungefär ut så här:

8 juni - sommarlovet börjar!

10 juni - till Mockfjärd som firar 25 års jubileum (farsan växte upp där)
11-16 juni - TUFF-lägret i Väddö
13 juni - syrran slutar grundskolan
17-25 juni - EM i simning i Grekland
10-17 juli - Gotland
slutet av juli - början av aug - simlägret i Öland

Nej, nu ska jag gå o fika.
Ha det bra ni alla!

Pussar



 


Nybörjare

Nu har jag också börjat blogga som alla andra. Vet tyvärr inte riktigt hur man egentligen gör men det får ta sin tid. Och om jag verkligen börjar blogga på allvar vet jag inte heller.

Jag har flera gånger försökt skriva dagbok men aldrig lyckats. Dock skriver jag dagbok nu för tillfället, äger nämligen en 10-års dagbok. Få se hur länge det håller denna gång! :)


Kramis


RSS 2.0