.....

Internet hos oss har varit OFF i en vecka nästan - en lång historia det här. :D Nu fungerar det iallafall och vi har återfått kontakten med omvärlden!

Theo har varit sjuk, och är fortfarande lite sjuk. Han hade runt 40 grader feber och var gnällig så vi bestämde oss för att ta kontakt med läkaren i fall det var öroninflammation eller något sånt för han verkade ha ont. men då kommunikationen inte är på topp mellan mamma och pappa och Theo så är det lite svårt att veta var han har ont. Så farbror doktor fick undersöka vår Theo. Visade sig vara virus och halsont. Så vi har bara tagit det lugnt med lillen.
Nu ikväll verkar han må bättre och vi hoppas att han snart blir frisk igen.

Nu har vi dessutom fått lite snö här, härligt!
Imorgon fyller pappa Thomas 24 och detta ska firas ordentligt. Hela släkten kommer på besök.



  Lampa

 Världens bästa!


Veckan som gått....

Vi har haft fullt upp förra veckan med en massa roliga saker. Det började med en förkylning, jag och Theo var förkylda men vi båda är helt friska nu.
Vi har förra veckan hunnit besöka Marieberg och IKEA två gånger, fikat på stan med en kompis, kollat på innebandymatch två gånger, ätit middag hos mamma och pappa två eller tre gånger, ätit ute på restaurang med vänner och en massa lek och bus.

I fredags upptäckte jag något när jag tvättat Theo, fick syn på någonting och tänkte, vad kan det där vara.. Kollade lite extra noga för att se om det verkligen var det, och ja det var två tänder som snart var på väg att ploppa upp. Ja där kom förklaringen till varför Theo sovit lite oroligt under veckan.
Har även fått en varning av syrran till följd av tänderna: "Passa bröstvårtorna nu ;)". Jaja, är inte orolig, ännu... Fast det är Theo som får passa sig, inte mamma!

Har idag träffat chefen på ett jobb som jag ska vikariera på. Börjar jobba nästa tis, ons och torsdag. Kommer då att följa med en annan för att få se hur det fungerar. Blir nog spännande..

Shit, vad mörkt det är nu på kvällarna, triiist! Men mysigt med en massa ljus. Thomas är på möte så vi två tänkte krypa ner i soffan med tända ljus och sen leka lite, ska bara lägga upp några bilder på världens gosigaste kille....

   






Trevlig kväll!


RSS 2.0