En hälsning från Sälen

Idag är det sista dagen innan vi åker hem. Tänkte lägga några bilder från mammas o pappas kamera. Vår kamera är kvar i vår stuga, o små orka gå dit och hämta den nu så får bli några bilder från flds kamera istället..



                                   Theos första åk



                                        Vi 3, (Edwin sover gott i vagnen)



     Familjebild med mina föräldrar (den m T finns i vår kamera ;) )



                              Liten som börjar bli en knubbis


Här är det mycket snö. Säkert hemma i Örebro också. Imorgon åker vi hem till Öebro. Laddar upp lite fler bilder från julen hemma. Vi har haft en underbar vecka med snö, en massa god mat och fina barn! ;)


Kram från oss i Sälen

Det rullar på....

och snart är det jul! Härligt!

På söndag åker vi 4, mamma & pappa, 2 fyrbenta samt syrran och hennes käresta till Sälen och njuter av snön och fjällen i en vecka. Blir härligt!

I måndags var vi på Theos dagis där de hade lucia. Jag satt med honom i knät då de skulle sjunga olika sånger och Theo var duktig ock tecknade med, de har olika tecken för olika saker i sångerna.. Såg riktigt sött ut!
Dagen innan, var vi på DFÖ lucia där Theo även var med i luciatåget. Var lite blyg så T fick följa med. När kören sen stod där och sjöng sa T åt honom att sjunga, och vad gör han?? Börjar sjunga imse vimse spidel.........



                                     Imse vimse spindel


Med minstingen går det bra. Han växer så att det knakar, nästan så att det känns som om han snart ska börja på dagis.
Lillen har ont i magen på kvällarna.. Kolik eller knip nånting.. Men verkar ha blivit bättre. Vi var till BVC förra veckan och då hade Edwin gått upp 620 gram på en vecka.. Inte så konstigt att han får ont i magen, blev nog lite för mycket mat här.

Idag ska vi packa, packa och packa. Blir en hel del som ska tas med då vi har två små som behöver en massa grejer :) ska också hinna med en tur till stan och handla liten inför Sälen och de sista julklapparna.

God jul på er alla därute i snön! (en julbild på våra små kommer här så småningom, de ska bara först få hinna komma till era brevlådor innan bilden sätts upp här! ;) )


/Stolt mamma till världens bästa grabbar ;)


RSS 2.0