Vår älskade THEO

image55

Nu har vår älskade Theo kommit till oss. Han hade verkligen bråttom och kom ut i vecka 33+2.
Vi kom in till förlossningen vid 01.20 tiden och vid 03.23 var han ute. Han var 45 cm lång och vägde 2195 gram. Allt har gått jättebra trots den chock vi fick :) Vi var inte alls förberedda på detta men vi älskar Theo över allt annat! 

Vi är hemma nu och vår lille kille kvar på USÖ. Han är lite för liten och måste kunna styra sin kroppstemperatur, få ur hans gul-ämnen ur kroppen (levern klarar inte riktigt än att ta upp gul-ämnena som finns i de gamla röda blodkropparna som det finns fler av hos bebisar än hos vuxna) och kunna klara sig utan sondmatning.

Vi är hos honom större delen av dagarna och det är så mysigt även om det är jobbigt att han inte får komma hem riktigt än och vi ser verkligen fram emot att få ta med honom hem!

TACK för alla era gratulationer till vår lille!

Kram från oss tre!


God fortsättning!

Vi firade in det nya året i två mysiga stugor i Ånnaboda och det kunde inte ha blivit bättre.
Nu är man tillbaka till vardagen igen med grupparbete och en del plugg inför tentan. Har dock gått och blivit förkyld i både halsen och näsan, inget vidare trevligt men vad gör man??

Nyss hemkommen från en sväng till Marieberg. Vi har kollat lite grejer och handlat mat - kom hem med en massa frukt och en god fruktsallad ska vi äta ikväll för att få i oss en massa vitaminer som förhoppningsvis skrämmer iväg alla förkylningsbakterier!

Går in i vecka 32 idag och nu är det endast 8 veckor kvar!

Nu: Tedrickande!!!

image54

RSS 2.0