Theo 8 månader

Nu har vår lille blivit hela 8 månader, tänk att det gått 8 månader sen han föddes!!!

Vår lille har utvecklats enormt mycket de sista månaderna. Han sitter nu själv, äter mosad "vuxenmat" med vissa undantag  :) (som nu verkar vara gott). Vår stora kille!

Hittills har han mest fått prova på burkmat, men jag funderar på att börja laga egen mat till honom, verkar vara rätt så kul. Ska kanske ta och kolla om Mosboken är något för mig.


Vem försöker gömma sig i kartongen?

Vi har haft riktigt tur med vår lille för han sover hela nätterna och har gjort det sen han föddes, utom ca de två första månaderna, så vi klagar verkligen inte! Igår sov han runt 21 tiden och imorse vaknade han vid 9 tiden. Det kan verkligen inte bli bättre! Fast jag vet att det kanske inte varar för alltid, när han blir större får vi kanske räkna med att han stiger upp klockan 6 på morgonen, vilket min syrra alltid gjorde när hon var liten oavsett när hon gick och lade sig kvällen innan - var det klockan 21 eller 02 så steg hon ändå alltid upp kl 6.


I helgen var vi barnvakt åt den sötaste tjejen Lovisa, Theos kusin. Var riktigt roligt!

Theo börjar bli intresserad av andra barn nu och vill ta på dem.


 Lovisa och Theo

Igår var vi och firade pappa/morfar som blivit hela 45 år gammal! 5 år kvar till 50. Har svårt att tänka mig min pappa som gammal. För mig är han fortfarande 35 år gammal!





Ja, vi har världens bästa pojke!!!!!


Babysim

Idag har vi alla i familjen varit på en härlig familjeaktivitet, nämligen provat på babysim. Theo trivdes som fisken i vattnet och sparkade med benen ( frisimsben ;) ).

Instruktörerna berättade hur bebisar brukar reagera första gången de badar babysim och frågade oss om vi badat med Theo tidigare. Svaret är nej, vi har bara badat honom i badkar och en gång i en simbassäng men då blev det bara ett dopp för att svalka av honom lite, inget mer. Allt tyder på att Theo brås på sin mor!


    

Theo har även fått följa med mamma och träffa tant Johanna och Sarah ;), mamma tyckte det var kul att få träffa dem efter ett tag och ser fram emot att få träffa dem igen.


Theo har nu haft ett litet matuppehåll  på grund av att han matvägrat, det enda han vill ha nu är mjölk, så vi har tagit ett uppehåll i några dagar nu. Ska försöka igen imorgon och hoppas det går bättre! :) fast mamma är glad att mamma fortfarande har den bästa maten ;).


Nästa vecka ska Theo följa med mamma på klädparty igen, men denna gång är det Me and I som gäller. Mamma är tokig i kläder, fast hon handlar nästan bara till Theo :), det är mycket roligare än att handla till sig själv!


RSS 2.0