Digitalkameran funnen!!

Japp, nu är vår kära (gamla) digitalkamera funnen så här kommer ett par bilder på vår lille busfrö som nyss drog sladden så att lampan på fönsterkarmen föll ner på golvet, lite bilder:



 Vad gör du, pappa?

 Så här glad är jag för det mesta!!

 Jag gillar att plocka bort brandmännen ur brandbilen

Theo-minen! (Lite busfröaktigt tycker mamma)


Theo har blivit stor och bestämd. Han vet vad han vill!

För någon vecka sen fikade vi med mormor och moster på Hälls i stan och då hände en liten grej. Mamma bar mig där vi stod vid disken och jag fick syn på ett glasfat med en massa smarriga kakor som kostade 10 kr styck. Antar att det var sisådär 20 kakor på kakfatet. Jag visste att mamma aldrig skulle låta mig smaka på hennes kaka så jag beslöt att försöka knycka några kakor.. Men det var lite svårt för en liten som jag, så istället for hela kakfatet med alla goda kakor rakt ner i golvet, och det small verkligen. Mamma tyckte säkert att det var pinsamt, men jag tycker bara att det var roligt?!

Ler med busfröminen


Var är digitalkameran??? + 9 månader idag!!!

Idag blir vår lille nio månader gammal! Vart tar tiden vägen??? Nu är det inte så långt kvar tills han blir ett år gammal. Kusinen Lovisa fyller ett år på torsdag!

Vi hittar inte vår digitalkamera så det har inte blivit några bilder på Theo på sistone. Ska fortsätta leta vidare senare!!!
Synd att kameran gömmer sig nånstans för annars hade det kommit en bild på Theo i sin coola mössa :)

Dagarna rullar på som vanligt. Theo har dock varit lite svår att natta på sistone, verkar vända sig till det bättre nu igen, hoppas!!!. Kanske är det tänder som spökar, men nu har det blivit bättre och fortfarande inga tänder :)
För övrigt så är han en glad liten pojke med persontecknet "glad" - för att han alltid är glad (nästan!) och för att han gillar tecknet glad. Han tecknar själv glad med båda händerna flera gånger om dagen så därför har vi kommit överens om detta persontecken vi alla 3. Det är bara det att vi är så vana att bokstavera T-H-E-O istället för att använda hans persontecken.. Vi vänjer oss så småningom, eller så får vi se hur det blir...
Theo tycker också om att gå, fast med hjälp (!), antingen så håller man i hans händer eller så går han med hjälp av gåstolen.

Nu har hösten kommit - all löv och allt som hör till hösten. Nyss har vi även invigit Theos nya fina åkpåse. Det är mamma som är mallig när det gäller åkpåsen, när det egentligen är Theo som ska vara det :D.. 

Med babysimmet går det jättebra. Vi har två gånger kvar och kommer sen att fortsätta i en fortsättningsgrupp då det är så roligt! Theo har börjat dyka och han är så duktig. Mamma tror även att Theo blivit lite smått förtjust i en liten söt flicka, Alva, som simmar i samma bebissimgrupp som Theo. Då instruktören lyfter upp en flaska med flera hål där det rinner ut vatten ifrån, så vill alla bebisar ta på flaskan medan Theo hela tiden har blicken på lilla Alva.. :) sött! Men sista gången så hade han händerna på flaskan istället för ögonen på Alva. :) att man kan bli kär så ung som man är ;)

För några minuter sen klickade jag även hem ett överkast till sängen som jag hoppas vi blir nöjda med!

Ska äta lite nu medan Theo ligger och vilar...


RSS 2.0